zaterdag 14 juni 2008

Zo'n dag willen we wel vaker, krijgen we nog vaker!

Vanmorgen de ochtendwandeling naar Dawson Falls, een cache oppikken bij Foot Lake, nog een cache bij Spataz Falls en twee stuks onderweg. Zo dat was geocaching ;) Toen we van de camping afreden nogmaals mams en haar 2 kids uitgebreid bewonderd. We hebben zelfs een beer gezien langs de Highway5. En die is druk!!! Als je erop draait, MOET je stoppen. Nou dat doe je dan. Maar wie laat je voor? Links komt er de komende kilometer niks aan, rechts kun je niet verder zien dan de bocht op anderhalve kilometer. En links nog steeds niks dus dan maar gewoon de highway op. En zo'n 50 km kom je dus geen dorp, geen nederzetting, geen stad of wat daar maar op lijkt, tegen. Dát is dus ook Canada. Ruimte, leegte, rust en prachtige vergezichten. De cruise control op 100 en je tuft rustig door.

Onderweg nog even ge-msn-t met Krishna maar die verbinding voor video was te traag. En nu heb ik wel een snelle verbinding opgepikt, ligt zij op bed (hoop ik, want hiero is het 22.00 uur dus daaro 7.00 uur. Blijft vreemde gewaarwording.

Nu overnachten we in Valemount. Het regent bijna maar we hebben al genoten van de besneeuwde toppen rondom. Vanaf nu draaien we de Rocky Mountains in vanaf noordelijke richting. Dus eigenlijk wordt het alleen maar mooier. En we hopen dat de reuzen nu eindelijk stoppen met plantjes water te geven zodat we wat meer en langer kunnen wandelen.

1 opmerking:

Unknown zei

Ik zie wel dat jullie je ernstig aan het vervelen zijn. :-)

Nella