vrijdag 13 juni 2008

(ver)blijvend in Well's Gray

Als het regent, zie alles er somber uit. Maar vanmorgen straalde het water van het Clearwater Lake ons tegemoet dus direct na het ontbijt een wandeling gemaakt en ons laten trakteren op rabarbertaart. Niet dat we dat uit de naam haalde maar toen ze het later herhaalde, nadat we geproef hadden, konden wij het herkennen. Een heerlijke zoet-zure taart dus met uiteraard slagroom.

Daarna nog een paar hele mooie punten bezocht zoals de Helmcken Falls en Alice Lake met de mineralenbron. Tijdens een bezoek aan Green Mountain begon het zo hard en koudwater te regenen dat we dachten dat het voor vandaag gedaan was. En dan terwijl Nelleke van Henk mocht rijden, tja de wegen zijn breed voor 1 auto en heel soms kon je een tegenligger tegen. Waar er zitten wel veel bochten in de weg en smalle bruggetjes en afdalinkjes en stijginkjes. Dus Krishna, hij had de weg al gereden en hij leeft dus nog.

En vanavond dus op berenjacht. Met de fotocamera dan wel. En ja hoor, we hebben er niet 1, niet2, niet 3, maar 1 en nog 1 en nog 1 en nog 3, een mams met 2 peuters, een bruine en een zwarte. We hebben genoten en we keken en keken maar. Dus het was een fantastische dag en avond en we hopen dat we veel foto’s kunnen plaatsen binnenkort.

Morgen bij droog weer nog een keer naar Green Mountain omdat daar het uitzicht fantastisch is en omdat in de buurt de enige cache van dit park ligt. Of we dat redden….. Jullie lezen het wel weer.

Vandaag slechts 100 km gereden en heerlijk gewandeld

Geen opmerkingen: