woensdag 4 juni 2008

Onvindbaar, de Sparwood cache en goud

Crowsnest – Fort Steele

Na opnieuw een nacht met forse regen vanmorgen al vroeg op pad voor een rondje langs een niet op de kaart vermeld meertje. We zagen wel berensporen en veel hertenkeutels maar het bleef bij konijntjes en eekhoorntjes die voor ons wegspringen. Het is zoooo stil dat je haast gaat fluisteren.

We hebben vandaag een lastige klus te klaren. Volgens Henk wilde gisteren een tak niet aan de kant dus is de spiegel gebroken. We hebben daarvoor Fraserway gebeld en zij hielpen ons aan een adres. Later bleek dat we toch ook nog ergens anders terecht konden dus het euvel was zo verholpen.

Onderweg naar Sparwood 2 simpele caches gedaan, Can in Can en Welcome to Alberta. En in Sparwood de uitdaging om in/aan de grootste truck van de Wereld, een echte gigant, een micro cache te vinden. Na een uur zoeken met zaklantaarn en spiegel niets gevonden. Dus we moesten het opgeven. Jammer maar zelfs het personeel van het informatiecentrum weet alleen dat het er is en ook zij hebben het niet gevonden.

Het was een prachtige rit en Henk is al helemaal (…) gewend aan de automaat en de cruise controller.

Eind van de middag Fort Steele bezocht, een openluchtmuseum van een goudzoekersdorp. Er was weinig activiteit en we waren er snel door. Vandaag eens op een RV camp zodat we uitgebreid kunnen douchen, vuilwater lozen, water bijtanken en niet te vergeten, te internetten, Dus eindelijk kan ik het blog bijwerken, de logs voor geocaching doen, foto’s plaatsen en de mail even doornemen, Niet met het mailtje waar ik op wacht maar goed, wat niet is kan komen.

229 km 3 caches

Geen opmerkingen: