maandag 16 juni 2008

Jasper

Een mooie zonnige warme cachedag, ze liggen zowat voor het oprapen. Maar ook het landschap is prachtig. We letten niet goed op en missen de afslag naar de bronnen van Meite maar daarvoor in de plaats moeten we op de snelweg stoppen voor een kudde berggeiten. En later stoppen we ook maar even gewoon op de snelweg voor een elk of is het nou een kariboo of toch een hert. Toch eens een boekje kopen waar de verschillen in staan.

Het is hier zo bijzonder mooi dat ik eigenlijk niet eens weet wat te benoemen.
Morgen blijven we rond Jasper en morgenavond staan een wildsafari op het program. Op de camping worden we gewaarschuwd om ’s nachts binnen te blijven (was ik ook van plan), op te passen voor agressieve moeder-elken en uit te blijven kijken voor coyotes die gek zijn op een maaltje eekhoorn. En die springen er hier inderdaad genoeg rond.

Een machtig mooie dag sluiten we af met het gebruikelijke vuurtje stoken en een glas bier c.q. wijn. De mashrooms ontbreken niet maar voor Henk ietsepietsje-veeltezoet. ;)

Oja, leuk om mailtjes en reacties te krijgen. We maken dit verslag voor onszelg want eigenlijk zijn we nu als soms vergeten waar we wat meemaakten. Dus hebben wij een spiekbriefje als jullie ooit zouden vragen hoe het was en niet tevreden zijn met het antwoord : Magnifiek, fantastisch, prachtig, afwisseld, wil je nog meer?

2 opmerkingen:

Unknown zei

Ga je overhoren ?

Nelleke en Henk Drost - Zuiderwijk zei

Nee dat niet, of je zou het graag willen?