maandag 23 juni 2008

(we) Can More

Inderdaad, interessante cachedag rond Canmore. Vliegen ging weer niet door, nu eens door te veel wind. Morgen laatste kans dus.

Wat is het hier toch bijzonder mooi en afwisselend. Tenminste als je van bergen  Vanmorgen op de camping nog een paar herten gezien en veel eekhoorntjes. Leuke beessies, bewegen razendsnel en staan zo weer doodstil.

Weer een prachtig en rustig meer ontdekt. Natuurlijk door geocachen.

En we verbazen ons over de gediciplineerdheid van de Canadese bestuurders. Een kruispunt kent een stopteken. Je moet dan stoppen en daarna rijden, in volgorde van aankomst van de bestuurder. Maakt dus niet uit wie van links of rechts komt. Dus gewoon wachten op je beurt. Iets voor Nederlanders????

Vanavond heeeeeerlijk gegeten. Ribeye van de elk, nog lekkerder en sappiger dan biefstuk, met een heerlijk krokant suikerkorstje, jammie. En een toetje om je vingers bij op te eten. In een schaaltje iets gebakkens, buitenkant krokant, binnenkant vloeibare chocolade. Daarnaast een paar aardbeien, sinasappelstukjes en ijs. Beetje ijs bij de mousse, of een stukje aarbeien, om je vingers af te likken.

Morgen laatste dag. We willen kijken of het lukt de 500ste cache van ons in Canada te vinden. Zal er om spannen denk ik. En we hebben dus nog een helicoptervlucht te doen en we hebben nog plannen een indianenmuseum te bezoeken, die in Banff was waardeloos. En morgenavond de camper opruimen en alvast zoveel mogelijk inpakken. We redden het niet met 1 tas minder thuis te komen, zoveel extra dingen gekocht. We willen daarover nog niet nadenken. We genieten gewoon nog even ;)

4 opmerkingen:

dutchmarbel zei

Dat kruispunt is volgens mij hoe het in België ook werkte vroeger, hoe succesvol het is hangt af van de volksaard ;)

Veilige thuisreis en wat fijn dat het zo heerlijk was!

Unknown zei

Is dat die helicoptervlucht die op de wip staat ?

Nelleke en Henk Drost - Zuiderwijk zei

Nou we hadden wilde plannen om te picknicken hoog in de bergen met als taxi een helicopter. Dát ging niet door omdat daar nog sneeuw lag. En alle andere mogelijkheden gingen ook niet door door slecht weer, Laatste kans gemist maar ach, dan is het vakantiebudget tenminste niet heeeel erg overschreden ;)

Unknown zei

Elk nadeel hep se ....


maar toch jammer